Modern offentlig toalett i hjärtat av Broparken

Ringsaker Kommun, Norge

Danfo har levererat en Tetragon 110 med vakuumtoaletter till Broparken i Ringsaker Kommun, Norge. Toaletthusets moderna design och materialval gör att det passar perfekt in i parkens miljö.

Estetisk och funktionell offentlig toalett

Det offentliga toaletthuset i Broparken har en modern fasad beklädd med liggande cederträbrädor, samma material som används för sittbänkarna i parken. Grålackade dörrar och ett pulpettak i samma färg ger en enhetlig och estetisk look.

Populärt utflyktsmål för familjer och skolor

Broparken i Brumunddal, Ringsaker Kommun, är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer, förskolor och skolor. Den nyetablerade parken erbjuder en trevlig och välkomnande miljö för besökare att njuta av, och den moderna offentliga toaletten bidrar till en bekväm och tillgänglig upplevelse för alla som besöker parken.

Ringsaker Kommune_Broparken_Tet110_9.jpg

Slutsats

Genom att erbjuda väl utformade och funktionella offentliga toaletter, som den Tetragon 110 som installerats i Broparken, kan Danfo bidra till att göra offentliga platser mer attraktiva och bekväma för besökare. En modern och estetisk offentlig toalett är en viktig del av en välplanerad park, och Ringsaker Kommun har lyckats skapa en trevlig miljö för alla som besöker Broparken i Brumunddal.