Varför Danfo? – För världen behöver rena, trygga och hållbara offentliga toaletter

Att offentliga toaletter behövs är ingen nyhet – däremot har fler börjat inse värdet utöver det grundläggande. En hel, ren och tillgänglig offentlig toalett bidrar till en trevligare, och kanske längre, besöksupplevelse och skapar en tryggare offentlig miljö på dygnets alla timmar. Det är inte bara en bra toalett – det är en Danfo.

Svensk teknik som lyft offentliga toaletter till världsklass

Vi har utvecklat den offentliga toaletten sedan 1969. Från vår klassiska Pacto till dagens moderna lösningar. Idag finns det system för trygg inpassering och kontroll över användningen. Dessutom håller våra offentliga toaletter i decennier med god kvalitet och vi utvecklar ständigt våra material för att minska miljöpåverkan både vid tillverkning och vid underhåll.
 

Kvalitet ända ut i fingerspetsarna - från design, installation till drift och underhåll

Vi är inte billigast, och det märks på resultatet. För när du väljer Danfo väljer du kvalitet. Kvalitet på produkter, drift och underhåll till relationer. Det finns konkurrenter som kan bygga billigare toalettbyggnader, liksom firmor som erbjuder billigare drift och underhållstjänster. Men vi har jobbat hårt och lyckats med att utveckla ett erbjudande som håller i längden, där vår kunskap och vårt engagemang följer med hela vägen från produktion till underhåll.

Kvalitet präglar Danfos offentliga toaletter

Rätt väg genom den offentliga toaletten

Vi har vuxit i över 50 år – och vi ska växa i minst 50 till. Idag finns Danfo i Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Sverige och Norge. Vart bär det av härnäst? Vi har hittat rätt väg genom den offentliga toaletten, där vi utvecklar trygga, rena och hållbara toaletter med både människa och miljö i fokus. Men det finns alltid mer att göra. Vill du vara med och utveckla framtidens offentliga toaletter tillsammans med oss?

Let's talk business

Priveq.png