Hållbara toalettlösningar sedan 1969

Tillgången till en offentlig toalett kan vara avgörande i valet av ett besöksmål och det som räddar en lång bilfärd längs med våra vägar. Därför bygger vi toalettlösningar för stadsmiljön, naturskyddsområdet och allt däremellan. Och för att den offentliga toaletten ska kunna vara till för alla behöver den anpassas, utvecklas och underhållas så att den känns välkomnande. Natt som dag, för dig och för mig.

50 års erfarenhet för framtidens toalettlösningar

Vi hjälper våra kunder med kunskap och råd redan i planeringen av en offentlig utemiljö. Genom åren har vi nämligen samlat på oss mycket erfarenhet om säkerhet, miljö och trivsel i offentliga miljöer tack vare vår erfarenhet av offentliga toaletter. 

Danfo grundades 1969 i Nora, en vacker småstad intill Norasjön. Idag har vi hittat hem på den globala marknaden och har förutom i Sverige, även kontor i Norge, Storbritannien och Förenade Arabemiraten. Men det är bara början. Vår framtidsvision är att en Danfo ska bidra till en bättre offentlig miljö i världens alla hörn.


En offentlig toalett med lika mycket design som drift och underhåll

När du väljer en offentlig toalett från Danfo behöver du inte kompromissa mellan design och service. Tillsammans med våra experter och konstruktörer kan vi skapa en förstklassig besöksupplevelse. Förutom att vi kan erbjuda flexibla lösningar och designval så erbjuder vi nämligen offentliga toaletter med möjlighet att lägga till bland annat cykelpump eller dricksfontän – för tillgängliga och välkommande besöksupplevelser. 

Men vi bygger inte bara toalettbyggnader, vi underhåller och driftar dem också. För det som gör en Danfo till en Danfo är just det. Kombinationen av smarta och estetiska designlösningar tillsammans med drift och underhåll som är utvecklat för den offentliga toaletten.

Man som monterar Danfos offentliga toaletter

En hel koncern av toalettlösningar

Vi finns inte över hela världen – än. Men vi finns i Förenade Arabemiraten, Norge, Storbritannien och Sverige. Inom koncernen Danfo international ryms även vårt dotterbolag Hyrtoaletten samt våra erkända produkter NaRQ och Pacto.

Hyrtoaletten
Det är precis vad det låter som. En mobil hyrtoalett för temporära lösningar vid bygget eller vid stranden under sommarmånaderna, privata tillställningar, evenemang och för företag med utomhusaktiviteter. 

NaRQ
En smart toalett som hygieniskt separerar narkotika direkt i toaletten och lämpar sig för bland annat fängelser, flygplatser och häkten.

Pacto
En enkel men revolutionerande teknik. Vår torrtoalett som kan användas i områden som helt saknar tillgång till el och vatten.
 

VILL DU VETA MER OM DANFO? KONTAKTA OSS GÄRNA