Offentliga toaletter – gestaltade mötesplatser

Offentliga toaletter spelar en viktig roll för människors möjlighet att vistas och umgås på offentliga platser – oavsett kön, ålder eller rörelseförmåga. Det ska vara lätt, och kännas tryggt, att besöka en offentlig toalett. Många planerar till och med sitt sociala umgänge utefter var de finns. Med anpassad interiör och exteriör kan offentliga toaletter bli både en trygg mötesplats och en sevärdhet.

Offentlig toalett Malmö Daniaparken vid Turning Torso

Offentlig toalett som sevärdhet

Tillsammans med våra kunder, kommuner och andra aktörer jobbar vi hårt för att förbättra tryggheten och tillgängligheten på offentliga platser – det är viktigt för en levande och jämlik miljö. Men när du anlitar oss betalar du inte bara för en toalett. Det handlar lika mycket om inkludering, hygien och design. Och lägger du till en riktigt snygg utsida kan en offentlig toalett till och med bli en sevärdhet.

Offentlig toalett i Helsingborg Fredriksdal

Anpassad design och konstruktion

Exteriören på en offentlig toalett kan anpassas utefter omgivningen. För att smälta in, eller sticka ut. Genom att tidigt i planeringsarbetet ta hjälp av våra designers och konstruktörer kan vi tillsammans skapa en lösning som passar din målgrupps behov, oavsett om det handlar om en uppseendeväckande ”stadsmöbel” eller om specifika tillgänglighetskrav. Ingenting är omöjligt – vårt mål är att du ska uppfylla dina.

Danfo har designat och byggt flera offentliga toaletter i Malmö

Koll på miljömål, regler och lagar för offentliga toaletter

Vi vet att det är mycket att förhålla sig till när du ska upphandla eller beställa en offentlig toalett. Därför är vi rådgivande genom hela processen med full koll på miljömål, regler och lagar. Våra toaletter är svensktillverkade, kostnadseffektiva och driftsäkra – kompletta toalettlösningar som både skapar trygghet och en inkluderande stadsmiljö. Eller var som helst där nöden kräver.

Danfo tillverkar offentliga toaletter med Sedumtak

Offentlig toalett Helsingborg med fasad i pixlar

Ta hjälp av en expert på offentliga toaletter. Kontakta Tomas:

Tomas Pinni

Affärsområdesansvarig