Offentliga toaletter till Seterlia Rastplats

Statens Vegvesen

Danfo har levererat en offentlig toalettbyggnad med vakuumtoaletter till Seterlia Rastplats i Norge. Med en stilren design och energieffektiva toaletter bidrar denna byggnad till en förbättrad rastplatsupplevelse för resenärer.

Offentlig toalett

Vakuumtoalett vid Seterlia Rastplats

Danfo har levererat en Tetragon 101 till Seterlia Rastplats i Norge, som är utrustad med vakuumtoaletter. Denna teknik är både energieffektiv och miljövänlig, vilket gör den idealisk för offentliga toalettanläggningar.

Elegant offentlig toalettdesign och funktionell layout

Toaletthuset har en fasad i ljusgrå liggande panel, rödlackade dörrar och ett svart plåttak, vilket skapar en modern och attraktiv design. Byggnaden innehåller ett HWC-utrymme och en urinoar, som är utformade för att maximera utrymmet och erbjuda en bekväm upplevelse för besökarna.

Offentlig toalett

Extra skydd för elskåp

Enligt kundens önskemål har byggnaden ett utskjutande tak på ena gaveln som skyddar ett elskåp. Detta ger extra skydd mot väder och vind, vilket bidrar till en säkrare och mer hållbar anläggning.

Slutsats

Danfos vakuumtoaletter vid Seterlia Rastplats i Norge erbjuder en effektiv och miljövänlig lösning för offentliga toalettanläggningar. Med en modern design och praktiska funktioner, som extra skydd för elskåp, bidrar denna byggnad till en förbättrad rastplatsupplevelse för resenärer.