Mångsidiga toalettlösningar för Mandal Kommun

Mandal Kommun, Norge

Mandal Kommun i Norge har investerat i två offentliga toaletter från Danfo för att möta olika behov och passa in i varierande miljöer. De valda modellerna är Tetragon 100 och Tetragon 111, vilka båda erbjuder funktionella och estetiskt tilltalande lösningar.

Centrum - Tetragon 100 med rostfri plåt

I Mandal centrum har man valt en Tetragon 100 med fasad i bulpräglad rostfri plåt. Denna toalettmodell passar bra in i stadsmiljön och ger en modern och stilren känsla. Den rostfria plåten gör att toaletten är lätt att underhålla och tål väder och vind.

Sjøsanden - Tetragon 111 med impregnerad furu och zinkbeklätt tak

Vid den populära badplatsen Sjøsanden har man valt en Tetragon 111 med fasad i impregnerad furu och zinkbeklätt tak. Denna modell smälter fint in i den natursköna omgivningen och bidrar till en trivsam miljö vid badplatsen. Impregnerad furu och zinkbeklätt tak ger en hållbar och väderbeständig lösning som passar bra i detta kustnära läge.

Slutsats: Anpassade offentliga toaletter för Mandal Kommun

Genom att välja olika modeller och material för sina offentliga toaletter har Mandal Kommun lyckats skapa anpassade lösningar som passar både stadsmiljö och natursköna badplatser. Tetragon 100 och Tetragon 111 från Danfo visar att det går att erbjuda funktionella och estetiskt tilltalande toaletter i varierande miljöer.