Offentlig toalett till populär kuststad

Design för att smälta in

På Danfo är vi stolta över att erbjuda offentliga toaletter som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Vår expertis gällande offentliga toaletter gör att vi kan övervinna utmaningar och leverera högkvalitativt arbete i tid och inom budget, vilket gör oss till den perfekta partnern för alla offentliga toalettprojekt.

Offentlig toalett vid badplats

Offentlig toalett med design för att smälta in

När Sandown Town Council i Storbritannien kontaktade oss för att installera en offentlig toalett vid deras populära kustort blev vi glada att anta utmaningen. Vårt team designade en modern och attraktiv anläggning, med ett grönt sedumtak och en kustnära fasad för att smälta in i omgivningen.

Under markanläggningsarbetet stötte vi på en utmaning när vi upptäckte en övergiven betonglagringstank med blå membran som inte fanns på ritningarna. Dock bedömde vår erfarna projektledare snabbt situationen och samarbetade med elbolaget för att ta fram en lösning. Genom att flytta den föreslagna platsen med bara en meter kunde vi undvika att störa infrastrukturen och säkerställa projektets framgång.

Offentlig toalett vid kust

Offentlig toalett i tid och inom budget

Trots detta hinder kunde vi fortfarande leverera den offentliga toalettanläggningen i tid och inom budget, vilket överträffade Sandown Town Councils förväntningar. Vår förmåga att övervinna utmaningar och leverera högkvalitativt arbete är ett bevis på vårt engagemang för utmärkt kvalitet och kundnöjdhet.

Offentlig toalett vid vatten

Förbättra ditt utbud av offentliga toaletter

Om du vill förbättra ditt utbud av offentliga toaletter och erbjuda en säker, ren och trevlig upplevelse för dina besökare, kontakta Danfo idag. Vårt team av experter är redo att diskutera dina behov och utveckla en lösning som uppfyller dina unika krav.

Kontakta Danfo för säkra, rena och trygga offentliga toalettupplevelser

Ola Lundström

Affärsområdesansvarig