Tillgängliga toaletter på offentliga platser gör stor skillnad för besökare

Nora Kommun, Sverige

Genom att placera rätt offentlig toalett i våra offentliga miljöer så kan du få en plats som är trygg och välkomnande som gör att fler kommer ut och vill vistas längre vid ditt besöksmål.

På Glasstorget vid Nora Stadshotell och Noraglass står en Tetragon med fasad av plåtkassetter och trä.

Offentlig toalett i Nora

Höga krav på offentlig toalett

Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och många turister besöker staden vilket ställer krav på en offentlig toalett.

För det är något visst med Nora, inte bara för att det är härifrån Danfo kommer och har såväl huvudkontor som produktion. Av många kallas Nora för Bergslagens lilla sagostad, kanske är det på grund av alla trånga gränder och färgglada trähus, den glittrande Norasjön som breder ut sig precis intill torget, alla upplevelser du kan finna runt hörnet. Eller kanske är det alla människor som bryr sig, likt vi på Danfo bryr oss om vår kvalité och våra kunder.

Toalettbyggnaden i Nora har ett handikapputrymme och en urinoar och Danfo ansvarar för daglig drift och underhåll genom Danfos koncept Danfo360. Byggnaden har dessutom en cykelpump.

Anpassad offentlig toalett efter dina förutsättningar

Med en Tetragon från Danfo kan du anpassa offentliga toaletter efter just dina förutsättningar. Här får du flexibilitet både när det gäller storlek och utformning – men alltid med samma höga kvalitet och vandalsäkerhet. Det finns behov av bra offentliga toaletter på många platser -  allt från parker, stadskärnor, badplatser, friluftsområden till idrottsområden. Danfos Tetragon kan utformas för samtliga platser och öka platsens tillgänglighet.

Vill du veta mer om Danfo och offentliga toaletter? Kontakta Tomas

Tomas Pinni

Regionsäljare region norr