Två offentliga toaletter i stadsmiljö

Kristiansand Kommun, Norge

Kristiansand kommun i Norge har investerat i två moderna offentliga toaletter från Tetragon-serien, anpassade för att passa in i stadsmiljön: Tetragon 122 med putsad betongfasad och zinkbelagt tak samt Tetragon 101 med fasad i emaljerade stålplåtar.

Tetragon 122 – putsad betongfasad och zinkbelagt tak

Tetragon 122 är en offentlig toalett som kombinerar funktionalitet och estetik. Den putsade betongfasaden och det zinkbelagda taket ger toaletten en robust och samtida design som passar utmärkt i stadsmiljöer. Den ger besökare en ren och bekväm plats att använda när de är på språng.

offentlig toalett Kristiansand Kommune.jpg

Tetragon 101 – fasad i emaljerade stålplåtar

Tetragon 101 är en annan variant av offentliga toaletter som Kristiansand kommun har valt för sin stadsmiljö. Den har en fasad av emaljerade stålplåtar, vilket ger en hållbar och estetiskt tilltalande design. Toaletten är lätt att underhålla och erbjuder en fräsch och hygienisk miljö för besökare.

Offentliga toaletter Kristiansand Kommune Torvet.jpg

Slutsats: Moderna offentliga toaletter i Kristiansand kommun

Genom att investera i Tetragon 122 och Tetragon 101 har Kristiansand kommun säkerställt att deras invånare och besökare har tillgång till moderna och bekväma offentliga toaletter i stadsmiljö. Båda toaletterna kombinerar funktionalitet med en stilren design som passar in i den urbana omgivningen, vilket bidrar till en förbättrad upplevelse för alla som besöker staden.