Tønsberg Kommun investerar i parkmiljö med moderna offentliga toaletter

Tønsberg Kommune, Norge

Tønsberg Kommun i Norge satsar på att förbättra sin parkmiljö genom att installera moderna offentliga toaletter. Danfo har levererat ett högkvalitativt toalettsystem i form av en Tetragon med HWC-rum, WC och urinoar till Gunnarsbøparken, som ligger runt länshuset och det gamla rådhuset.

Modernt toalettsystem för en förbättrad parkupplevelse

Gunnarsbøparken är en populär plats för både lokalbefolkning och turister, och ligger i närheten av en omtyckt skateramp. För att förbättra parkmiljön har Tønsberg Kommun valt att installera en offentlig  toalett från Danfo, som är utrustad med HWC-rum, WC, urinoar och möjlighet att tömma latrinen.

Stilren design och smarta funktioner

Toaletthuset har en fasad klädd med grålackerade bulplått i rostfritt stål och dörrar i aluminium med eklaminatplåtar. Detta ger en stilren och modern design som passar in i parkens miljö. Dessutom har toaletten LED-ljus i dörrhandtagen som indikerar om den är ledig eller upptagen, samt ett ovalt tak och downlights i takfoten för en elegant och funktionell belysning.

Offentliga toaletter för en förbättrad parkupplevelse

Slutsats

Genom att investera i moderna och högkvalitativa offentliga toaletter kan Tønsberg Kommun erbjuda en förbättrad parkupplevelse för sina besökare. Den stilrena designen och smarta funktionerna hos Tetragon-toaletten bidrar till en mer bekväm och inbjudande miljö i Gunnarsbøparken.