Smarta lösningar med reklamfinansierade offentliga toaletter

På ett 50-tal ställen i landet driver reklamaktören Clear Channel offentliga toalettanläggningar åt kommuner. Alla har levererats av Danfo som även ansvarar för drift och underhåll av toaletterna.

Offentliga stadsmöbler

Clear Channels nisch är att göra plats för utomhusreklam på attraktiva ställen i hela Skandinavien. En av deras affärsidéer är att hitta nya, användbara sätt att nå ut i stadsmiljö.

– Vi erbjuder oss att vara med och möblera kommuner i Sverige, genom att tillhandahålla tjänster som ligger inom kommunernas uppdrag, säger företagets etableringschef Claes Kugelberg.

En del i denna idé är att placera ut och drifta offentliga toaletter åt kommuner. 

Reklamen placeras exempelvis på digitala reklampelare runt om i kommunen och subventionerar kostnaden för kommunerna, och tjänsten gör samtidigt att kommunerna slipper etablera egna offentliga toalettanläggningar.

Offentliga toaletter från Boden, Stockholm till Karlskrona

Från Boden i norr till Karlskrona i söder äger och driver Clear Channel ett 50-tal offentliga toalettbyggnader. Alla är tillverkade och levererade av Danfo – som ansvarar för drift, underhåll och renovering av respektive offentlig toalett enligt företagets kompletta Danfo360-tjänst.

Deras helhetsåtagande är en jätteviktig del av vårt erbjudande till våra kunder. För att det ska upplevas attraktivt måste toalettanläggningarna skötas professionellt av en pålitlig leverantör, säger Claes Kugelberg och fortsätter:
– Danfo kan offentliga toaletter och kan därför ta hela det operationella ansvaret. Tack vare det är det väldigt sällan vi hör att det uppstår problem kring anläggningarna.

 

Offentlig toalett i Karlskrona

Intresserad av att höra mer om reklamfinansierade offentliga toaletter? Kontakta: