Familjetoaletten för Zebror………och alla andra!

Under H22 anordnar vi på Danfo tillsammans med Helsingborgs stad en minikonferens för dig som också vill utveckla glada och trygga toalettupplevelser i det offentliga rummet. Onsdagen den 1:e juni mellan 10-14 bjuder vi in till några intensiva timmar där vi vill prata om Familjetoaletten, ett helt nytt koncept som arbetats fram i nära samarbete mellan barn, unga, Helsingborgs stad och oss på Danfo. Oavsett om du är en zebra eller en av alla oss andra tror vi att detta kan vara intressant för dig som drivs av att utveckla det offentliga rummet.

Under förmiddagen kommer vi att visa det färdiga resultatet och berätta om vägen dit. Detta gör vi genom ett platsbesök i Dockanparken och en dragning om projektet. Vi kommer berätta om arbetsprocessen och hur staden och Danfo tillsammans har utmanat de traditionella rollerna som beställare och leverantör. Men kanske viktigast av allt så kommer vi gå tillbaka till hur allting började; när vi utifrån dialog med barnen fick insikter om deras behov och önskemål.

Gemensam lunch och tid för reflektion och feedback

Efter rundturen och presentationen kommer vi att samlas för en gemensam lunch där vi pratar vidare tillsammans. Vi tror att ni som deltar har massor av bra reflektioner efter dagens intryck men såklart också genom tidigare erfarenhet och engagemang kring det offentliga rummet och offentliga toaletter. Vi är givetvis nyfikna på er feedback för att vi ska kunna utveckla familjekonceptet vidare. Samtidigt tror och hoppas vi att konferensen öppnar upp för helt nya typer av utvecklingsspår, vad det blir är såklart upp till er som är med och deltar.

Danfo Inbjudan familjetoalett.jpg

Bidra till den fortsatta utvecklingen av den offentliga toaletten

De familjetoaletter som vi presenterar under H22 är, som vi ser det, bara en början.

Din tanke kan bidra till den fortsatta utvecklingen av det offentliga rummet och den offentliga toaletten!

Det finns ett begränsat antal öppna platser, är du nyfiken så hör av dig till daniel.lilja@danfo.se

Vill du veta mer om projektet så kan du läsa här: Familjetoaletten - Innovation i Helsingborg

Snart invigs familjerumstoaletten - youtube.PNG

För mer information om vår familjerumstoalett kontakta:

Jonathan Bogren

Marknads- och försäljningschef