Hyra toalett

Är du i behov av att hyra en toalett för en temporär lösning? Då har du kommit rätt. Danfos dotterbolag Hyrtoaletten är marknadsledande när det kommer till mobila toalettlösningar.

Vad är Hyrtoaletten?

Det är precis vad det låter som. Hyrtoaletten erbjuder temporära lösningar vid bygget eller vid stranden under sommarmånaderna, privata tillställningar, evenemang och för företag med utomhusaktiviteter. Hyrtoaletten ägs sedan 2018 av Danfo och har idag ett brett utbud av produkter.

Hyra toalett?

En toalettuthyrare med förstklassig service

Hyrtoaletten startade 1993 i Göteborg. Ambitionen har alltid varit att göra skillnad. Helt och rent är Hyrtoalettens kännetecken. Du som kund ska alltid känna att ditt evenemang och dina besökare kommer i första hand.

Idag finns det 25 Hyrtoalettenombud varav två i Norge och en på Åland. Med detta sagt kan Hyrtoaletten ge en förstklassig service till såväl byggarbetsplatser, badstränder som små fester och stora flerdagsevenemang.

Hyra toalett till ett större event eller en hel badsäsong?

Oavsett vad har Hyrtoaletten en lösning. Är det dags för bröllop eller 50-årskalas? Kontakta Hyrtoaletten som har lösningar från den minsta till den största privata festen. 

Har du ett större evenemang som är i behov av att hyra toaletter? Med Hyrtoalettens erfarenhet från stora evenemang såsom Svenska Rallyt, Vasaloppet, VM i Friidrott, Göteborgsvarvet, Håkan Hellström-konsterter på Ullevi etc. kan Hyrtoaletten bli en viktig samarbetspartner som lyfter ditt evenemang och skapar nöjda besökare. Hyrtoaletten vet hur många toaletter som krävs för ett lyckat evenemang, vilka typer av toaletter som lämpar sig för en festival och hur renlighet uppnås på bästa sätt.

Är du i behov av en temporär toalett vid golfbanan eller badplatsen? Hyrtoaletten placerar ut toaletterna när golf och badsäsongen börjar, sköter toaletterna efter önskat intervall, beroende på belastningen. Och vill du säkerställa att badplatsen är tillgänglig för alla, hyr en handikappanpassad toalett. Bra för såväl småbarnsföräldrar såväl som rullstolsburna. Höj standarden för dina gäster och låt Hyrtoaletten göra dem gladare.

Hyr toalett till byggarbetsplatsen

Hyrtoalettens toaletter fungerar utmärkt till alla byggplatser. Med såväl isolerade som oisolerade toaletter finns alternativ för  vinter som sommar. Toaletterna kan hyras från ett dygn till flera månader. Givetvis med regelbunden service om så önskas.

Service för en hyrtoalett är A & O

Därför erbjuder Hyrtoaletten all service som krävs för att toaletten ska upplevas som fräsch och att besökaren ska få en trevlig upplevelse. Servicen anpassas beroende på säsong och evenemang. Är du i behov av daglig, veckovis eller månadsvis service så löser Hyrtoaletten det. 

Marknadens bredaste sortiment av hyrtoaletter

Genom att samarbete med Hyrtoaletten kommer du åt marknadens bredaste sortiment. Hyrtoaletten har toaletter som passar i såväl slott som koja.

Låt Hyrtoaletten analysera ditt behov och komma med ett lösningsförslag - från antalet toaletter, modeller till servicenivå.  Du får den lämpligaste modellen för just ditt arrangemang och att toaletterna sköts enligt överenskommet intervall.

Inget jobb är för stort eller för litet - Hyrtoaletten ger dig alltid förstklassig service.

Vill du veta mer om Hyrtoaletten? Kontakta Pia

Pia Arvidsson

VD Hyrtoaletten AB