Nu söker vi en rörmokare

Är du rörmokare med yrkesbevis och tycker är roligt med andra typer av hantverksarbeten som snickeri? Då har vi rollen för dig!

Om du någon gång har stannat vid en rastplats för att besöka en toalett har du med största sannolikhet besökt en från Danfo!
På Danfo har vi över 50 års erfarenhet av att erbjuda toalettlösningar för kunder över hela världen. Vår affärsidé bygger inte bara på att sälja själva toalettbyggnaden, utan på att leverera rena, trygga och tekniskt avancerade offentliga toaletter till exempelvis kommuner i landet. Vi välkomnar dig till ett bolag som är en världsledande aktör.

Tetragon Vejbystrand_05.jpg

Som rörmokare får du möjlighet att jobba med alla våra produkter

Vi bygger nyckelfärdiga toalettbyggnader i våra produktionslokaler i Nora. I rollen som Rörmokare hos oss innebär det att du är med i våra olika projekt och färdigställer toalettbyggnader genom att ansvara för VVS-installationer. Arbetet utförs främst i våra produktionslokaler i Nora även om vissa resor kan förekomma.

Vid vissa tillfällen kan det även förekomma snickeriarbeten med montage av våra byggnader.

DSC_6211.jpg


Du - en stjärna på att lösa problem

Nu är vi på jakt efter dig som har yrkesbevis och goda kunskaper inom VVS. Du kommer utifrån ritningar utföra installation av vatten och avlopp.
Det är meriterande om du tidigare innehar certifikat angående Säker Vatten.

Du ska även ha goda kunskaper i Svenska och Engelska samt minst körkort för bil. 

Sist men inte minst vill vi att du har lätt för att arbeta ihop i team, är lösningsorienterad och har ett eget driv.
Du kommer utgå från vår Produktionsavdelning i Nora.

DSC_7682.jpg


Om Danfos marknadsposition och ambition

Idag är Danfo världens ledande tillverkare av offentliga toalettbyggnader. Vi har levererat toalettbyggnader till alla världens fem kontinenter. Och med marknadens bredaste produktutbud kan vi erbjuda något som passar alla.

Men det betyder inte att vi är nöjda.

Vi vill fortsätta att växa, både som företag och när det gäller utveckling av nya lösningar. Med produktion, utveckling och huvudkontor i Nora samt med verksamheter i Norge, Storbritannien och Förenade Arabemiraten kan vi nå nya geografiska marknader; samtidigt som vi jobbar för fullt för att ta fram framtidens toalettbyggnader.

Med över femtio års kunskap och erfarenheter har vi en bra grund att stå på.

Ansökan

Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver mer om dig själv som person och varför du söker jobbet till stefan.ekberg@danfo.se, senast 2022-08-31.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vid eventuella frågor kring rollen kan du kontakta rekryterande arbetsledare Stefan Ekberg 0587-86 135 eller Produktionschef Mikael Sandin 0720-801 950.

Vill du veta mer om tjänsten? Då finns jag här för dig